asd
36. évfolyam, 1. szám
Szerzői útmutató Lektori útmutató


Számlaszám:

11707024-20488660
(OTP)

Kérjük, hogy a közlemény rovatban a tag neve, és pecsétszáma legyen
feltüntetve.


A 2024-es évtől az Európai Urológus Társaság számunkra egy kedvezményes, egységes 112,50 Euro összegű tagdíjat állapított meg, mely jelenlegi árfolyamon 44.000 Ft. Ehhez számoljuk hozzá a 15.000 Forintos – közgyűlés által elfogadott – MUT tagdíjat, ez összesen

59.000 Forint.
 
Rezidens tagdíj:
25.000 Ft
Nyugdíjas tagdíj: 5.000 Ft

befizetési határidő:

2024. március 31.
 
 

A krónikus prosztatagyulladás tüneteinek enyhítése lokális hatású hialuronsav-fitokomplex végbélkúp segítségével

Az egyre inkább a köztudatba is beépülő kórkép, a krónikus prosztatagyulladás (CP) a témája a „Tökmag, Centella asiatica, Boswellia, Helichrysum, E-vitamin-acetát, Melaleuca alternifolia és hialuronsav-fitokomplex monoterápiás hatásai” című, a Minerva Urologica e Nefrologica, 2019 szeptemberi számában megjelent tanulmánynak, amelyet a Pisai Egyetem különböző tanszékeinek együttes bevonásával készítettek.
A téma és a kezelés komplexitását jól mutatja, hogy egy szintén 2019-ben megjelent közlemény szerint a krónikus prosztatagyulladásra alkalmazott hagyományos terápiák sikertelensége miatt számos CPPS-es beteg a fitoterápia és egyéb alternatív kezelések felé fordul (1).

Tovább

A Canephron és a foszfomicin összehasonlítása heveny hólyaghurut kezelésében

Bevezetés: Célunk a legújabb randomizált, kontrollált, III. fázis non-inferiority vizsgálat eredményeinek bemutatása, mely a Canephron fitoterápiás készítmény és a foszfomicin hatékonyságát hasonlítja össze nem komplikált heveny hólyaghurut kezelésében.
Módszerek: Az általunk bemutatott vizsgálatba 18–70 éves, nem komplikált heveny hólyaghurutban szenvedő nőket vontak be. Elsődleges célkitűzései között ...

Tovább
<< < 1 > >>
1 találat 1 oldalon
.....