asd
36. évfolyam, 1. szám
Szerzői útmutató Lektori útmutató


Számlaszám:

11707024-20488660
(OTP)

Kérjük, hogy a közlemény rovatban a tag neve, és pecsétszáma legyen
feltüntetve.


A 2024-es évtől az Európai Urológus Társaság számunkra egy kedvezményes, egységes 112,50 Euro összegű tagdíjat állapított meg, mely jelenlegi árfolyamon 44.000 Ft. Ehhez számoljuk hozzá a 15.000 Forintos – közgyűlés által elfogadott – MUT tagdíjat, ez összesen

59.000 Forint.
 
Rezidens tagdíj:
25.000 Ft
Nyugdíjas tagdíj: 5.000 Ft

befizetési határidő:

2024. március 31.
 
 

A Magyar Andrológiai Társaság X. Kongresszusa

2016. december 1-3. között Tapolcán kerül megrendezésre a Magyar Andrológiai Társaság 10. Kongresszusa, amelynek tudományos programja elérhető a kongresszus weboldalán. November 30-ig lehetőség van normál regisztrációs díjjal regisztrálni az egyes kategóriákban. Minden érdeklődőt várunk szeretettel.Tisztelt Kolléga!

A Magyar Andrológiai Társaság vezetőségének nevében örömmel tájékoztatom, hogy a Társaság 10. Kongresszusának tudományos programja elérhető a kongresszus weboldalán, melyet az alábbi link segítségével elérhet: 

TUDOMÁNYOS PROGRAM    >>Klikk ide<<

A tudományos program részletes megtekintéséhez kattintson a szekció címére!

A tudományos programban történő esetleges változás esetén további értesítést küldünk!

DÍJÁTADÁSOK


- A MAT Vezetősége az idei év egyik újdonságaként – egy szponzori felajánlást kihasználva – díjat alapít, amelyet tervei szerint ezután minden kongresszuson, a 40 év alatti életkorú, andrológiában vagy urológiában dolgozó, fiatal orvosnak adományoz, az ebben a kategóriában bemutatott legjobb előadás elismeréseként.

- A Kongresszus Tudományos és Szervező Bizottsága a „Mikrosebészeti szimpózium” (2016. december 2. / 9:40-11:00) hallgatói között egy, a 2017-es évben beváltható „Mikrosebészeti alaptanfolyam” részvételi lehetőséget sorsol ki. Az utalvány – általános orvostudományi egyetemi hallgató, ill. urológiai- vagy andrológiai szakképzésben résztvevő, vagy urológus/andrológus szakorvos részére - átruházható.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben még nem jelentkezett a kongresszusra, november 30-ig még lehetőség van normál regisztrációs díjjal regisztrálni az egyes kategóriákban.
A helyszínen történő jelentkezés esetén minden kategóriában egységesen, 30.000 Ft-ért tudjuk biztosítani a részvételt a kongresszuson.

REGISZTRÁCIÓ    >>Klikk ide<<

Felmerülő kérdések esetén keresse a kongresszust szervező iroda munkatársait, az alábbi elérhetőségeken:

ASSZISZTENCIA Kft.
Tel: +36 1 350 1854
andrologia@asszisztencia.hu

Várjuk szeretettel,

Dr. Kopa Zsolt

a kongresszus elnöke


 


 
 

Cikk értékelése Eddig 29 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások

.....