asd
30. évfolyam, 1. szám
Szerzői útmutató Lektori útmutató

 

Rovatok: Hírek

30. Füvészkerti Urológus Napok - UROFARSANG 2017

2016-12-05

2017. február 17-18-án kerül megrendezésre a 30. Füvészkerti Urológus Napok - Urofarsang 2017 Továbbképző tanfolyam a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika szervezésében. Helyszín: Aquaworld Resort Budapest. A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt kaphat a rendezvény hivatalos weboldalán a tovább gombra kattintva. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!
Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaim!
 

Az urológiai megbetegedések kezelésében megjelenő, betegeink életkilátását és életminőségét jelentősen befolyásoló, új eljárások és gyógyszerek reneszánszát éljük. A lehetőséggel élnünk kell tudni. Nemcsak meg kell ismerni őket, hanem az is fontos, hogy mikor és kinek adva érjük el a legjobb eredményt. Szeretnénk ebben iránymutatót adni minden kedves kollégánknak. Bízom abban, hogy a tavalyi, jó hangulatban zajló és kiváló előadóinknak hála, tartalmas és színvonalas 29. FUN után 2017-ben a 30. FUN ennek a szándéknak egy értékes fóruma lesz. A Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika és Uronkológiai Centrum továbbképző kongresszusát, idén a Budai Hilton Hotel felújítása miatt az Aquaworld Resortban rendezzük meg. A szervezők ugyanazok és a tervezett program is hasonló: szeretnénk az urológia újdonságait betegközpontúan bemutatni. Továbbra is azt a gyakorlatot folytatjuk, hogy a hazai kiemelkedő, véleményformáló kollégák mellett külföldi, neves urológusokat is meghívunk, hogy beszámoljanak szakterületük legújabb eredményeiről.

Idén a nemzetközi meghívottak között két „magyar” kollégát köszöntünk. Fariborz Bagheri Dubaiból és Szabó József Székelyudvarhelyről érkezik, akiktől egy határon túli kitekintést szeretnénk kapni az urológia ottani helyzetéről. Nagyon örülünk, hogy elfogadta meghívásunk Marek Babjuk professzor Prágából. Régi barátság köt össze vele minket magyar urológusokat és nagyon várjuk húgyhólyagrákról alkotott véleményformáló előadását.

Idén is a FUN alapvető törekvése a hazai urológusok továbbképzése, rezidenseink és fiatal szakorvosjelöltjeinknek oktatása. Továbbra is legfőbb szándékunk e célok elérése és támogatása, kiemelt hangsúllyal a következő urológus generáció minél jobb felkészítésére és képzésére. Fentiek alapján rezidensek, szakorvosjelöltek részére a szakmai program látogatása továbbra is ingyenes.

Őszintén bízunk benne, hogy a 30. FUN előadásai, az átadott információ minden kollégának újat és tanulságosat nyújt és az itt megszerzett ismereteit a mindennapi betegellátásban használni, a tudást kamatoztatni tudja.

 

Várunk szeretettel minden kedves kollégát, barátot a szakmai és társasági programra.  

 

  Prof. dr. Nyirády Péter
Igazgató
Semmelweis Egyetem
Urológiai Klinika és Uroonkológiai Centrum

 

A rendezvény hivatalos weboldala:

http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/FUN2017


 

Cikk értékelése Eddig 3 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások